Kontakti 
Ndihma për PC - Hardware dhe Software

Ndihma për PC - Hardware dhe Software

Probleme me kompjuterin tuaj (PC)? Për shembull: installimi i një programi, lidhja me internetin, përmirësimi i materialit, etj. Ndihma është e mundur sipas problemit edhe për Linux ose Mac OS. Ndihmë për PC për individë privatë dhe kompani të vogla. Ndihmë për kompjuter përmes mirëmbajtjes në telefon dhe në distancë. Ndihmë për PC gjithashtu në mbrëmje ose gjatë fundjavës. Një detyrë e përkohshme pune për një projekt është gjithashtu e mundur.

Kontakti:

Lidhje:
- Virusi: kërcënime
- Këshilla dhe truket për kompjuterin tuaj
#aidepc #fribourg #pchelp #pchilfe #schweiz #suisse #switzerland