Kontakti 
Rrjet

Web - planifikimi, realizimi dhe mirëmbajtja e faqeve interneti

A keni nevojë për një faqe në internet? Për shembull planifikimi dhe realizimi nga fillimi? Apo keni tashmë një faqe webi? Dëshironi ta mbani faqen tënde të azhurnuar? Apo që prania juaj e tanishme në internet duhet të modernizohet në mënyrë që shfaqja e faqëve të jenë të saktë në të gjitha pajisjet, siç janë kompjuterat e desktopit, kompjuterët tablet ose smartphone? Një detyrë e përkohshme pune për një projekt është gjithashtu e mundur. Ju lutemi na kontaktoni që mund të diskutojmë së bashku projektin tuaj.

Kostoja: CHF 60.- për orë. Për projektet, një normë e sheshtë mund të bihet dakord.

Kontakti:

Partneri nga Webland.ch | WebHosting, Domain Registration, ADSL/SDSL  Partneri nga Webland
#bootstrap4 #css #javascript #html5 #joomla #jquery #mysql #php #web #webdesign #websupport #wordpress