Patrick Faeh Software

Shërbimet

Unë i ofroj shërbimet e mëposhtme (lista jo e plotë):

  • Inxhinieri: zhvillimi i prototipës, test (microcontroller), etj.
  • Kurset për kompjuter, internet, programim, web design, etj.
  • Ndihma për PC: hardware dhe software
  • Programe: gjuhë: assembler, C, Delphi (5, 7, 2006), Pascal, VisualBasic, etj.
  • Njohuria e programëve: 3DS max, CorelDraw, MS-Office (me Access), PV-Wave, Toolbook Instructor, etj.
  • Përkthime (përparësi: elektronika dhe shkenca kompjuterike): shqip, anglisht, frëngjisht => gjermanisht (dhe të kundërtën, mirëpo jo aq mirë)
  • Zhvillimi i faqëve të webit, web design, mirëmbajtja: gjuhë: HTML, Java, JavaScript, mySQL, PHP, Pearl, etj.

dipl. El.-Ing. ETH, Patrick Fäh, Route de Champriond 3, CH-1700 Fribourg
Tel.: 026 510 21 84   international: +41 26 510 21 84
E-Mail: patrick.faeh [at] pf-soft.ch
Web: www.pf-soft.ch

Patrick Fäh