Data: 18.08.2019

Deu  Eng  Fra  Ita  Shq

Druckansicht  View for printing  Vue pour impression  Vista per la stampa  Shikimi për shtypjen

Baza e të dhënave web
Lidhjet e kompjuterit
Ndihma për PC
Përkthimet
Programme (D)
Programmes (F)
Programs (E)
Rrjet
Software
Shërbimet

Gjuhat
Kalkulator
Lajmet
Lidhjet (Links)
Motorët e kërkimit
Produktet shtesë
Rillogaritje
Tabelat
Të ndryshme

arimipu.ch
Ditar
Embryo CD
Imazhet
Pa pranishëm
Transferim

Faqja e hyrjes
Politika e privatësisë
Adresa
Përgjegjësia
Mesazhi i kthimit
Statistika

Krijuar: 15.08.2019.
Ndryshuar: .
Vizitues: 5895.

Ndihma për PC - Hardware dhe Software

Probleme me kompjuterin tuaj (PC)? Për shembull: installimi i një programi, lidhja me internetin, përmirësimi i materialit, etj. Ndihma është e mundur sipas problemit edhe për Linux ose Mac OS.

Kostoja: minimum CHF 80.- çdo orë.

Kontakti:

Lidhje:
- Virusi: kërcënime
- Këshilla dhe truket për kompjuterin tuaj


Reklamë: