Patrick Faeh Software

Mesazhi i kthimit

Faleminderit shumë për kohën dhe energjitë tuaj për të na dërguar komente ose propozime.

  • Postë: Patrick Fäh, Route de Champriond 3, CH-1700 Fribourg
  • Telefon: 026 510 21 84. Ndërkombetar: +41 26 510 21 84
  • Email: Patrick Faeh
Formulari i kontaktit: