Data: 18.08.2019

Deu  Eng  Fra  Ita  Shq

Druckansicht  View for printing  Vue pour impression  Vista per la stampa  Shikimi për shtypjen

Baza e të dhënave web
Lidhjet e kompjuterit
Ndihma për PC
Përkthimet
Programme (D)
Programmes (F)
Programs (E)
Rrjet
Software
Shërbimet

Gjuhat
Kalkulator
Lajmet
Lidhjet (Links)
Motorët e kërkimit
Produktet shtesë
Rillogaritje
Tabelat
Të ndryshme

arimipu.ch
Ditar
Embryo CD
Imazhet
Pa pranishëm
Transferim

Faqja e hyrjes
Politika e privatësisë
Adresa
Përgjegjësia
Mesazhi i kthimit
Statistika

Krijuar: 17.05.2018.
Ndryshuar: 26.10.2018.
Vizitues: 794.

Politika e privatësisë

Politika e privatësisë
 • Rregullorja e Përgjithshme për Mbrojtjen e të Dhënave (RPMD, në anglisht GDPR për General Data Protection Regulation) ka qenë në fuqi që nga 25 maji 2018 (gjermanisht: dsgvo-gesetz.de). Ne e marrim seriozisht privatësinë tuaj dhe trajtojmë të dhënat tuaja personale në mënyrë konfidenciale dhe në përputhje me ligjin. Në tekstin e mëposhtëm dëshirojmë t'ju informojmë se cilat dhe si i përdorim të dhënat tuaja.
 • Të dhënat: Të dhënat personale do të mblidhen ose përpunohen vetëm nëse ju jepni vullnetarisht këtë informacion. Të dhënat personale janë çdo informacion që përdoret për të identifikuar personin tuaj dhe të cilat mund të gjurmohen nga ju, siç është emri juaj, adresa e postës elektronike dhe numri i telefonit. Këto të dhëna ruhen për të përpunuar dhe për t'iu përgjigjur kërkesës suaj, si dhe për të ekzekutuar porosinë tuaj. Pa miratimin tuaj, ky informacion nuk do t'u zbulohet palëve të treta, përveç nëse kërkohet zbulimi nga ligji.
 • Informacion, fshirje: Me kërkesë me shkrim, ju si një përdorues mund të merrni informacion falas për të dhënat personale që kemi ruajtur për ju. Një mesazh do t'ju dërgohet shpejt. Ju gjithashtu keni të drejtë të korrigjoni të dhënat e pasakta dhe të fshini të dhënat tuaja personale në çdo kohë nëse kërkesa juaj nuk bie ndesh me një detyrim ligjor për të mbajtur të dhënat.
 • Siguria e të dhënave tuaja: Të dhënat tuaja personale që ju ofrojnë për ne do të jenë të mbështetura nga masat teknike dhe organizative të sigurisë në mënyrë që palët e treta të paautorizuar nuk kanë qasje në këto të dhëna. Ne ju rekomandojmë që të dërgoni të dhëna ose informacione shumë të ndjeshme me postë, pasi që siguria e plotë e të dhënave nuk mund të garantohet me e-mail.
 • Plugins të mediave sociale: Për faqet e internetit të caktuara, shfaqen plugins të mediave sociale, të ashtuquajtura widgets nga Facebook dhe XING. Nëse ju, si një përdorues, klikoni mbi këto widgets sepse ju pëlqen një faqe interneti, atëherë të dhënat janë transferuar dhe ruhen në Facebook dhe XING. Sipas asaj se si punojnë Facebook dhe të tjerë, ju do të identifikoheni qartë me këtë faqe interneti. Duke përdorur këtë faqe, ju pranoni që të dhënat juaj do të përpunohen nga Facebook dhe XING.
 • Kontakt: Këto të dhëna ruhen për të përpunuar dhe për t'iu përgjigjur kërkesës suaj. Këto të dhëna nuk do t'u zbulohen palëve të treta. Kushtoj vëmendje të https://, në mënyrë që të dhënat tuaja të jenë të koduara (certifikatë SSL).
 • Reklama: Reklamat shfaqen në faqet e internetit të caktuara. Disa reklama janë nga Tradedoubler (www.tradedoubler.com) ose nga Google Adsense (www.google.de/adsense). Duke klikuar në një reklamë, të dhënat do të transmetohen dhe do të ruhen në Google dhe ju do të ridrejtohen në faqen e internetit të jashtme përkatëse.
 • Cookies: Kjo faqe interneti nuk përdor cookies.
 • Newsletter: Kjo faqe interneti nuk ofron një newsletter.
 • Të dhënat e qasjes: Gjatë vizitës në këtë faqe, ruhen të dhënat për qasjen në provider (furnizuesi i shërbimeve të internetit). Janë shënuar të dhënat e mëposhtme, ndër të tjera: vizita e internetit, koha e qasjes, sasia e të dhënave të dërguara, referenca e origjinës, shfletuesi i përdorur, sistemi operativ i përdorur, adresa IP e përdorur. Të dhënat do të përdoren vetëm për vlerësime statistikore dhe për të përmirësuar faqen e internetit. Kjo faqe interneti nuk përdor asnjë mjet të veçantë të ndjekjes dhe analizës, siç është Google Analytics. Një transferim për palët e treta, për qëllime komerciale ose jo-komerciale, nuk zhvillohet.
 • Provider (Host): Provider (furnizuesi) i kësaj faqeje uebi është kompania Webland AG, CH-4142 Münchenstein (www.webland.ch), që do të thotë se faqja uebi është pritur atje.
 • Ndryshimet në këtë politikë të privatësisë: Ne do të përditësojmë këto politika për të mbrojtur të dhënat tuaja personale kohë pas kohe. Nëse bëjmë një ndryshim të madh në mbledhjen, në përdorimin dhe / ose në zbulimin e të dhënave personale që na keni dhënë, ne do t'ju njoftojmë duke siguruar një referencë të qartë dhe të dukshme në faqen e internetit. Duke përdorur këtë faqe, ju pranoni kushtet e kësaj deklarate të privatësisë.
 • Për pyetje në lidhje me këto kushte, ju lutemi na kontaktoni përmes faqes tonë të kontaktit.